Ne poti contacta la 0720 880 567 sau daniela.moldoveanu@anevar.ro

DESPRE EVALUARE ȘI VERIFICAREA EVALUĂRII


Acasa · Carti · DESPRE EVALUARE ȘI VERIFICAREA EVALUĂRII
Produsul a fost adaugat in cos! Apasa aici pentru a deschide cosul de cumparaturi!
DESPRE EVALUARE ȘI VERIFICAREA EVALUĂRII
39.00 lei Valoare TVA: 1.95 lei Cod: IROVAL-10
Autor: Adrian Vascu Editura: Hamangiu An: 2015
Distribuie pe:

Prezentare produs DESPRE EVALUARE ȘI VERIFICAREA EVALUĂRII


În prima parte a cărții, autorul a trecut în revistă elementele principale legate de activitatea de evaluare a bunurilor și de profesia de evaluator. Rolul acestei prime părți nu este unul tehnic, temele specifice legate de evaluarea bunurilor fiind tratate în cărți, reviste și cursuri distincte, dedicate fiecărei specializări în parte.

Autorul prezintă aspectele actuale ale evaluării, care sunt importante deopotrivă pentru evaluatori și pentru utilizatorii desemnați ai evaluării și, nu în ultimul rând, pentru publicul interesat de activitatea de evaluare a bunurilor. Autorul a extras și prezentat acele aspecte ale evaluării care sunt strict necesare activității de verificare a evaluărilor.

În partea a doua a cărții, autorul prezintă activitatea de verificare a evaluării, oferind răspunsuri la toate întrebările legate de această activitate.

Esența verificării constă în a face toate demersurile pentru ca cineva să nu greșească și nu a depune eforturi pentru a arata că cineva a greșit. În oricare dintre situații, responsabilitatea celor care realizează aceste verificări este imensă, pentru că rezultatele verificării lor și a modalității în care ei le exprimă pot afecta atât indivizi, cât și tranzacțiile și, nu în ultimul rând, întreaga profesie.

Produse recomandate Echipa noastra iti recomanda si urmatoarele produse


Folosim cookies pentru a optimiza functionalitatea si performanta website-ului si pentru a imbunatati experienta de navigare si serviciile pe care le oferim. Continuarea navigarii pe website-ul nostru se considera acceptare a politicii de confidentialitate.

Esti de acord cu utilizarea acestora?

Da, sunt de acord Citeste mai multe...