În perioada 29.04.2024 ora 12:00 pană în ziua de 07.05.2024, nu se execută și nu se livrează comenzi.
Ne poti contacta la 0720 880 567 sau daniela.moldoveanu@anevar.ro

Teste grilă pentru evaluarea proprietății imobiliare


Acasa · Carti · Teste grilă pentru evaluarea proprietății imobiliare
Produsul a fost adaugat in cos! Apasa aici pentru a deschide cosul de cumparaturi!
Teste grilă pentru evaluarea proprietății imobiliare
100.00 lei Valoare TVA: 5 lei Cod: TGEPI-2022
Distribuie pe:

Prezentare produs Teste grilă pentru evaluarea proprietății imobiliare


Cartea este structurată în 16 capitole care acoperă întreaga tematică a cursului de formare în evaluarea bunurilor imobile. Cuprinde în total peste 1.500 de întrebări grilă cu răspuns multiplu, dar cu o singură variantă de răspuns corectă, așa cum v-ați obișnuit - sau urmează să observați dacă ați devenit de curând stagiar - promovând diverse examene și teste ANEVAR de-a lungul carierei dvs. de evaluator, în cadrul activității de formare profesională și apoi de pregătire continuă.

Scopul acestei colecții de întrebări grilă este să vă asiste în pregătirea examenelor pe care le aveți de parcurs ca evaluator stagiar, în primă instanță, dar și ulterior, ca titular și ca acreditat EPI.

Întrebările grilă au fost astfel structurate încât prin parcurgerea lor firească în cadrul unui capitol, de la prima la ultima, să ajute la înțelegerea temelor abordate. De exemplu, la abordarea prin piață se face gradual trecerea de la principiile de evaluare și importanța lor pentru această abordare, la alegerea unităților de comparație, la elementele de comparație și ajustările aplicate prețurilor comparabilelor, la tehnicile cantitative și tehnicile calitative, la modul optim de selectare a concluziei asupra valorii.

Produse recomandate Echipa noastra iti recomanda si urmatoarele produse


Folosim cookies pentru a optimiza functionalitatea si performanta website-ului si pentru a imbunatati experienta de navigare si serviciile pe care le oferim. Continuarea navigarii pe website-ul nostru se considera acceptare a politicii de confidentialitate.

Esti de acord cu utilizarea acestora?

Da, sunt de acord Citeste mai multe...