Indicii de actualizare a preturilor de catalog pentru perioada 2024-2025 vor fi lansati la 02.10.2024
Ne poti contacta la 0720 880 567 sau daniela.moldoveanu@anevar.ro

Standardele de evaluare a bunurilor - ANEVAR, ed. 2022


Acasa · Carti · Standardele de evaluare a bunurilor - ANEVAR, ed. 2022
Produsul a fost adaugat in cos! Apasa aici pentru a deschide cosul de cumparaturi!
Standardele de evaluare a bunurilor - ANEVAR, ed. 2022
75.00 lei Valoare TVA: 3.75 lei Cod: SEB2022
An: 2022
Distribuie pe:

Prezentare produs Standardele de evaluare a bunurilor - ANEVAR, ed. 2022


Noua ediție a Standardelor de evaluare a bunurilor, ediția 2022, în vigoare începând cu data de 31 decembrie 2021, reprezintă o actualizare a acestora prin înglobarea modificărilor aduse de IVSC prin noua ediție a IVS, corelarea ghidurilor (GEV) elaborate de ANEVAR cu acestea, precum și revizuirea acestora din urmă în scopul adaptării lor la evoluția continuă, firească, a profesiei de evaluator şi la cerințele pieței autohtone.

Noutatea principală este materializată în noul standard dedicat evaluării stocurilor – SEV 620 Stocuri (IVS 230). Toate modificările pot fi identificate cu ușurință în materialul Modificări ale Standardelor de evaluare a bunurilor, ediția 2022, față de Standardele de evaluare a bunurilor, ediția 2020, inclusiv cele operate în Glosar.

Rămâne obligatorie în România aplicarea Standardelor de evaluare a bunurilor pentru evaluarea acestora, în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului nr. 24/2011 privind unele măsuri în domeniul evaluării bunurilor, cu modificările și completările ulterioare. Acestea trebuie să stea la baza elaborării tuturor rapoartelor de evaluare/verificare, inclusiv a celor executate pentru expertizele judiciare care se referă la estimarea valorii unor bunuri.

Standardele de evaluare sunt în continuare însoțite de Codul de etică al profesiei de evaluator autorizat, aprobat prin HCN nr. 1/2012, pentru a integra astfel într-un singur document și cerințele privind integritatea, imparțialitatea, obiectivitatea, raționamentul independent și conduita etică.

Produse recomandate Echipa noastra iti recomanda si urmatoarele produse


Folosim cookies pentru a optimiza functionalitatea si performanta website-ului si pentru a imbunatati experienta de navigare si serviciile pe care le oferim. Continuarea navigarii pe website-ul nostru se considera acceptare a politicii de confidentialitate.

Esti de acord cu utilizarea acestora?

Da, sunt de acord Citeste mai multe...