În perioada 29.04.2024 ora 12:00 pană în ziua de 07.05.2024, nu se execută și nu se livrează comenzi.
Ne poti contacta la 0720 880 567 sau daniela.moldoveanu@anevar.ro

CONSTRUCȚII. SISTEME ȘI SUBSISTEME CONSTRUCTIVE


Acasa · Carti · CONSTRUCȚII. SISTEME ȘI SUBSISTEME CONSTRUCTIVE
Produsul a fost adaugat in cos! Apasa aici pentru a deschide cosul de cumparaturi!
CONSTRUCȚII. SISTEME ȘI SUBSISTEME CONSTRUCTIVE
50.00 lei Valoare TVA: 2.5 lei Cod: IROVAL-6
Autor: Corneliu Șchiopu Editura: IROVAL An: 2012
Distribuie pe:

Prezentare produs CONSTRUCȚII. SISTEME ȘI SUBSISTEME CONSTRUCTIVE


Această carte este structurată în două părți: prima parte prezintă informații despre clădiri, ca sisteme și subsisteme, iar cea de-a doua parte se referă la construcțiile speciale.

Conținutul primei părți prezintă subsistemele unei clădiri, elementele constructive care compun subsistemul, aprecierea particularităților acestor elemente și condițiile pe care le îndeplinesc pentru a se asigura siguranța în exploatare.

În partea a doua sunt prezentate construcțiile speciale, parte componentă, într-o măsură mai mare sau mai mică a proprietății imobiliare.

La propunerea evaluatorilor cu altă profesie decât cea de inginer constructor, inginer constructor instalator și arhitect, cartea conține anexe cu descrierea subsistemelor componente ale unei clădiri, un glosar cu explicații ale unor termeni din domeniul construcțiilor și instalațiilor, precum și un CD cu un film de prezentare a subsistemelor și a elementelor constructive ale unei clădiri.

Cartea se adresează evaluatorilor începători, dar și celor experimentați, specialiștilor care lucrează în construcții, studenților, experților în construcții, juriștilor, precum și altor persoane interesate, care au contact direct cu construcțiile: proprietari și ocupanți ai clădirilor.

Produse recomandate Echipa noastra iti recomanda si urmatoarele produse


Folosim cookies pentru a optimiza functionalitatea si performanta website-ului si pentru a imbunatati experienta de navigare si serviciile pe care le oferim. Continuarea navigarii pe website-ul nostru se considera acceptare a politicii de confidentialitate.

Esti de acord cu utilizarea acestora?

Da, sunt de acord Citeste mai multe...