Indicii de actualizare a preturilor de catalog pentru perioada 2024-2025 vor fi lansati la 02.10.2024
Ne poti contacta la 0720 880 567 sau daniela.moldoveanu@anevar.ro

Costuri de reconstruire-costuri de înlocuire pentru clădiri înșiruite, clădiri cuplate, apartamente în blocuri turn, clădiri monumentale, spitale, policlinici și cămine de bătrâni


Acasa · Carti · Costuri de reconstruire-costuri de înlocuire pentru clădiri înșiruite, clădiri cuplate, apartamente în blocuri turn, clădiri monumentale, spitale, policlinici și cămine de bătrâni
Produsul a fost adaugat in cos! Apasa aici pentru a deschide cosul de cumparaturi!
Costuri de reconstruire-costuri de înlocuire pentru clădiri înșiruite, clădiri cuplate, apartamente în blocuri turn, clădiri monumentale, spitale, policlinici și cămine de bătrâni
135.00 lei Valoare TVA: 6.75 lei Cod: CRC2021
An: 2021
Distribuie pe:

Prezentare produs Costuri de reconstruire-costuri de înlocuire pentru clădiri înșiruite, clădiri cuplate, apartamente în blocuri turn, clădiri monumentale, spitale, policlinici și cămine de bătrâni


Catalogul 5 prezintă informații privind costurile de reconstruire pentru clădiri cu funcțiuni rezidențiale înșiruite și cuplate și apartamente în blocuri foarte înalte. De asemenea, în acest catalog au fost prezentate costuri ale clădirilor monumentale, a unor clădiri cu funcțiuni sanitare..

Capitolul 1

Acest capitol pune în evidență costurile clădirilor rezidențiale tip clădiri înșiruite și clădiri cuplate. S-au analizat structurile de rezistență pentru clădirile înșiruite de capăt și de mijloc pentru clădiri cu structura pe zidărie portantă cu regim de înălțime parter, parter și etaj, parter cu etaj și mansardă, clădiri înșiruite de capăt și mijloc cu subsol, parter și etaj.

Capitolul 2

Acest capitol prezintă clădirile cu funcțiuni rezidențiale situate în blocuri de locuințe care au de la 14 etaje în sus. Clădirile sunt foarte înalte iar din punct de vedere structural aceste clădiri au fost proiectate conform normativului CR2-1-1-1/2008. Betoanele utilizate sunt de clasa de rezistență de la C25/30(B400) până la C40/50(B600), iar armătura de regulă Bst500. Clădirile de locuințe au 1-3 subsoluri cu funcțiuni de parcare autoturisme sau parcare autoturisme și boxe de depozitare. Suprastructura din beton armat este de tip celular pentru blocurile de 14-16 niveluri și de tip fagure pentru blocurile de 17-24 niveluri.

Capitolul 3

Acest capitol cuprinde informații privind evaluarea clădirilor declarate de ministerul culturii ca fiind monumente istorice. Standardele internaționale de evaluare transmit evaluatorului că evaluarea se face doar prin metoda costului de reconstruire. Capitolul 4 prezintă sistemul structural existent la 4 clădiri, declarate monument istoric, implicațiile favorabile aduse structurii, finisajul interior și exterior special ce se regăsește la clădire. Elemente cu viață scurtă, cum sunt instalațiile funcționale, au fost înlocuite de mai multe ori pe durata vârstei cronologice.

Capitolul 4

Acest capitol cuprinde informații privind modul de preluare a informațiilor despre spitalul, policlinica sau căminul de bătrâni supus evaluării și având documentația cadastrală, se va efectua inspecția clădirii împreună cu reprezentantul beneficiarului lucrării. Este bine ca evaluatorul să cunoască informațiile din catalog privitor la condițiile constructive impuse de Ordinul 914/2006 pentru fiecare dintre secțiile spitalului. O discuție finală cu o persoană de specialitate se impune pentru a lua decizia corectă.

Produse recomandate Echipa noastra iti recomanda si urmatoarele produse


Folosim cookies pentru a optimiza functionalitatea si performanta website-ului si pentru a imbunatati experienta de navigare si serviciile pe care le oferim. Continuarea navigarii pe website-ul nostru se considera acceptare a politicii de confidentialitate.

Esti de acord cu utilizarea acestora?

Da, sunt de acord Citeste mai multe...