Ne poti contacta la 0720 880 567 sau daniela.moldoveanu@anevar.ro

CONSTRUCȚII. CLĂDIRI ȘI ALTE CONSTRUCȚII INGINEREȘTI


Acasa · Carti · CONSTRUCȚII. CLĂDIRI ȘI ALTE CONSTRUCȚII INGINEREȘTI
Produsul a fost adaugat in cos! Apasa aici pentru a deschide cosul de cumparaturi!
CONSTRUCȚII. CLĂDIRI ȘI ALTE CONSTRUCȚII INGINEREȘTI
40.00 lei Valoare TVA: 2 lei Cod: IROVAL-5
Autor: Constantin Peștișanu, Cristina Burlacu și Corneliu Șchiopu Editura: IROVAL An: 2010
Distribuie pe:

Prezentare produs CONSTRUCȚII. CLĂDIRI ȘI ALTE CONSTRUCȚII INGINEREȘTI


Structurată pe 17 capitole, cartea tratează clădirile ca sisteme constructive unitare, alcătuite prin asamblarea unui număr de subsisteme, interconectate între ele printr-o serie de relații, acționând în comun pentru satisfacerea cerințelor impuse de exploatarea clădirilor în condiții de siguranță.

Cartea prezintă în detaliu fiecare subsistem component, caracterizat prin rolul și funcția pe care trebuie să le îndeplinească în ansamblul clădirii, cu detalierea elementelor de construcții și instalații pe care le cuprinde.

Toate capitolele cărții sunt ilustrate cu figurile necesare pentru înțelegerea cu ușurință a poziției și rolului pe care fiecare subsistem îl are în ansamblul clădirii, a materialelor din care sunt realizate, acțiunile la care sunt supuse și modul de răspuns al fiecărui element la acțiunile respective, asamblarea și interacțiunile dintre elementele componente din cadrul fiecărui subsistem, respectiv al subsistemelor în cadrul sistemului clădire.

De asemenea, cartea prezintă principalii factori agresivi la care sunt supuse construcțiile în timpul exploatării, acțiunile lor producând defecțiuni, degradări, distrugeri, care le afectează exploatarea normală și în siguranță. Sunt enumerate cauzele care le produc, modul de prezentare și depistare (observare) al acestora.

Cartea se adresează specialiștilor în evaluarea construcțiilor, precum și unui spectru mai larg de persoane care au contact direct cu construcțiile: proprietari, beneficiari ai clădirilor, specialiști care lucrează în construcții, studenți, experți în construcții, juriști și alte persoane interesate.

Produse recomandate Echipa noastra iti recomanda si urmatoarele produse


Folosim cookies pentru a optimiza functionalitatea si performanta website-ului si pentru a imbunatati experienta de navigare si serviciile pe care le oferim. Continuarea navigarii pe website-ul nostru se considera acceptare a politicii de confidentialitate.

Esti de acord cu utilizarea acestora?

Da, sunt de acord Citeste mai multe...