În perioada 29.04.2024 ora 12:00 pană în ziua de 07.05.2024, nu se execută și nu se livrează comenzi.
Ne poti contacta la 0720 880 567 sau daniela.moldoveanu@anevar.ro

EVALUAREA PROPRIETĂȚII IMOBILIARE. EDIȚIA A 13-A. EDIȚIA ÎN LIMBA ROMÂNĂ


Acasa · Carti · EVALUAREA PROPRIETĂȚII IMOBILIARE. EDIȚIA A 13-A. EDIȚIA ÎN LIMBA ROMÂNĂ
Produsul a fost adaugat in cos! Apasa aici pentru a deschide cosul de cumparaturi!
EVALUAREA PROPRIETĂȚII IMOBILIARE. EDIȚIA A 13-A. EDIȚIA ÎN LIMBA ROMÂNĂ
200.00 lei Valoare TVA: 10 lei Cod: IROVAL-28
Autor: Appraisal Institute Editura: ANEVAR An: 2011
Distribuie pe:

Prezentare produs EVALUAREA PROPRIETĂȚII IMOBILIARE. EDIȚIA A 13-A. EDIȚIA ÎN LIMBA ROMÂNĂ


Timp de peste 60 de ani, Evaluarea Proprietății Imobiliare a stat în slujba evaluatorilor nord-americani și a clienților lor, fiind depozitarul cunoștințelor de evaluare imobiliară. Cea de-a 13-a ediție a volumului elaborat de Appraisal Institute din Statele Unite, care reprezintă baza celei de-a treia ediții canadiene, a continuat această tradiție, concentrându-se asupra oferirii unei baze solide pentru înțelegerea largă și completă a evaluării proprietății imobiliare.

Această ediție a Evaluării Proprietății Imobiliare apare într-un moment în care evaluatorii au de-a face cu provocarea piețelor și așteptări crescute ale acționarilor, angajatorilor și clienților. Economiile și piețele au fost extrem de nesigure la data publicării dar, în aceste condiții de incertitudine, evaluatorii pot conta pe Evaluarea Proprietății Imobiliare care continuă să fie o resursă fundamentală, de referință pentru profesie.

Pe măsură ce tehnologia și piața serviciilor de evaluare a proprietății imobiliare evoluează, se schimbă instrumentele necesare unui evaluator; revizuirile acestui text sunt un răspuns la această evoluție. De exemplu, având în vedere disponibilitatea crescută de date de piață și posibilitățile calculatoarelor moderne, utilizatorii rapoartelor de evaluare doresc să vadă o utilizare mai mare a statisticii și modelării în practica evaluării. În consecință, această ediție acordă o atenție sporită statisticii, transferând subiectul din anexe într-un capitol separat care prezintă pe larg teoria și conceptele discutate în edițiile anterioare. De asemenea, sunt reflectate informații privind standardele noi de date și instrumentele tehnologiei informației, precum și multitudinea de surse de date la dispoziția evaluatorilor de proprietăți imobiliare în secolul al XXI-lea.

Ca și tehnologia informației, tehnicile din construcții și proiectare s-au schimbat în ultimii ani, pe măsură ce problemele legate de sustenabilitatea economică și de mediu se bucură de o audiență mai largă. Evaluatorii încă colectează date de piață și discută despre tehnicile de evaluare adecvate în cazul clădirilor verzi; acest text include o analiză asupra arhitecturii și dezvoltării sustenabile, care ar trebui să alimenteze gândirea și dezbaterile asupra acestui subiect, în anii următori.

Produse recomandate Echipa noastra iti recomanda si urmatoarele produse


Folosim cookies pentru a optimiza functionalitatea si performanta website-ului si pentru a imbunatati experienta de navigare si serviciile pe care le oferim. Continuarea navigarii pe website-ul nostru se considera acceptare a politicii de confidentialitate.

Esti de acord cu utilizarea acestora?

Da, sunt de acord Citeste mai multe...