Datorită numărului mare de comenzi primite, este posibil să avem întârzieri în livrarea comenzilor către dvs. Vă cerem scuze pentru inconvenient și vă asigurăm că avem în vedere livrările comenzilor în ordinea primirii lor. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Ne poti contacta la 0720 880 567 sau daniela.moldoveanu@anevar.ro

APLICAŢII CU EVALUAREA TERENULUI


Acasa · Carti · APLICAŢII CU EVALUAREA TERENULUI
Produsul a fost adaugat in cos! Apasa aici pentru a deschide cosul de cumparaturi!
APLICAŢII CU EVALUAREA TERENULUI
40.00 lei Valoare TVA: 2 lei Cod: IROVAL-2
Autor: Coordonator Sorin V. Stan Editura: IROVAL An: 2014
Distribuie pe:

Prezentare produs APLICAŢII CU EVALUAREA TERENULUI


Această carte are un caracter aplicativ și se concentrează pe explicarea metodelor și tehnicilor recunoscute de evaluare a terenurilor. Desigur că o astfel de misiune nu ar fi fost îndeplinită fără ajutorul prețios al unora dintre colegii noștri, autori ai aplicațiilor, cărora le mulțumim.

Scopul acestei cărți este de a detalia metodologia de evaluare și de a prezenta aplicații practice și tehnici uzuale de evaluare și se adresează cu precădere evaluatori de proprietăți imobiliare, dar și celor care evaluează întreprinderi.

Editorul atenționează că această carte are numai scopul de a ilustra metodologia de evaluare a terenurilor, de a sublinia importanța identificării acestora, a fundamentării indicatorilor pe baza informațiilor de piață, precum și rolul raționamentului profesional al evaluatorului în procesul de evaluare.

Datele numerice prezentate (prețuri, rate etc.), din exemplele și aplicațiile incluse, au strict un scop didactic, ele neputând fi preluate ca reprezentând informații reale de piață și, deci, nu pot fi folosite în rapoartele de evaluare ale unor terenuri similare.

Exemplele și aplicațiile nu au ca intenție prezentarea exhaustivă a unor situații concrete, ci numai de a ilustra metodele și procedurile de evaluare.

Această carte reprezintă punctele de vedere ale autorilor, bazate pe experiența lor profesională. Conținutul științific al ghidului a fost verificat de IROVAL - CERCETĂRI ÎN EVALUARE. Totuși, ghidul nu trebuie interpretat ca reprezentând punctul de vedere oficial al ANEVAR.

Produse recomandate Echipa noastra iti recomanda si urmatoarele produse


Folosim cookies pentru a optimiza functionalitatea si performanta website-ului si pentru a imbunatati experienta de navigare si serviciile pe care le oferim. Continuarea navigarii pe website-ul nostru se considera acceptare a politicii de confidentialitate.

Esti de acord cu utilizarea acestora?

Da, sunt de acord Citeste mai multe...