În perioada 29.04.2024 ora 12:00 pană în ziua de 07.05.2024, nu se execută și nu se livrează comenzi.
Ne poti contacta la 0720 880 567 sau daniela.moldoveanu@anevar.ro

ÎNDRUMAR PENTRU APLICAREA METODELOR DE EVALUARE A ACTIVELOR NECORPORALE


Acasa · Carti · ÎNDRUMAR PENTRU APLICAREA METODELOR DE EVALUARE A ACTIVELOR NECORPORALE
Produsul a fost adaugat in cos! Apasa aici pentru a deschide cosul de cumparaturi!
ÎNDRUMAR PENTRU APLICAREA METODELOR DE EVALUARE A ACTIVELOR NECORPORALE
15.00 lei Valoare TVA: 0.75 lei Cod: IROVAL-19
Autor: IROVAL – CERCETĂRI ÎN EVALUARE Editura: IROVAL An: 2016
Distribuie pe:

Prezentare produs ÎNDRUMAR PENTRU APLICAREA METODELOR DE EVALUARE A ACTIVELOR NECORPORALE


Scopul principal al acestui îndrumar îl reprezintă detalierea metodelor de evaluare a activelor necorporale menționate în Standardele de evaluare a bunurilor 2016, precum și prezentarea unor exemple practice de aplicare a acestor metode.

Acest îndrumar se adresează evaluatorilor autorizați de întreprinderi, precum și altor cititori interesați de lămurirea unor detalii ale aplicării metodologiei de evaluare a activelor necorporale.

Autorul şi editorul atenționează că acest îndrumar are rolul de a explica numai unele aspecte mai sensibile ale metodelor de evaluare a activelor necorporale, precum și importanța raționamentului profesional al evaluatorului în procesul de evaluare.

Datele numerice prezentate în acest îndrumar au numai un caracter ilustrativ; ele nu reprezintă informații reale de pe piață și deci nu pot fi folosite în rapoartele de evaluare ale activelor necorporale.

Acest îndrumar reprezintă punctul de vedere al autorului, bazat pe cercetarea teoriei și metodologiei evaluării existentă în prezent. Conținutul științific al îndrumarului a fost verificat de specialiștii IROVAL - CERCETĂRI ÎN EVALUARE, de membrii Comitetului de standarde al ANEVAR și de către membrii Comisiei științifice și de standarde. Totuși, acest îndrumar nu trebuie considerat ca reprezentând punctul de vedere oficial al ANEVAR.

Produse recomandate Echipa noastra iti recomanda si urmatoarele produse


Folosim cookies pentru a optimiza functionalitatea si performanta website-ului si pentru a imbunatati experienta de navigare si serviciile pe care le oferim. Continuarea navigarii pe website-ul nostru se considera acceptare a politicii de confidentialitate.

Esti de acord cu utilizarea acestora?

Da, sunt de acord Citeste mai multe...