Datorită numărului mare de comenzi primite, este posibil să avem întârzieri în livrarea comenzilor către dvs. Vă cerem scuze pentru inconvenient și vă asigurăm că avem în vedere livrările comenzilor în ordinea primirii lor. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Ne poti contacta la 0720 880 567 sau daniela.moldoveanu@anevar.ro

ÎNDRUMAR PENTRU EVALUARE 1. FLUXUL DE NUMERAR ACTUALIZAT


Acasa · Carti · ÎNDRUMAR PENTRU EVALUARE 1. FLUXUL DE NUMERAR ACTUALIZAT
Produsul a fost adaugat in cos! Apasa aici pentru a deschide cosul de cumparaturi!
ÎNDRUMAR PENTRU EVALUARE 1. FLUXUL DE NUMERAR ACTUALIZAT
10.00 lei Valoare TVA: 0.5 lei Cod: IROVAL-16
Autor: IVSC Editura: IROVAL An: 2012
Distribuie pe:

Prezentare produs ÎNDRUMAR PENTRU EVALUARE 1. FLUXUL DE NUMERAR ACTUALIZAT


Principalul obiectiv al unui Îndrumar pentru evaluare al IVSC (IE) este de a reduce diversitatea practicii prin identificarea unor procese și proceduri general acceptate și discutarea utilizării lor. Un IE este conceput pentru a fi de ajutor atât evaluatorilor profesioniști, cât și utilizatorilor avizați ai evaluărilor. Un IE poate realiza următoarele:

  • furnizează informații privind caracteristicile diferitelor tipuri de active, care sunt relevante pentru valoarea lor,
  • urnizează informații referitoare la metodele de evaluare adecvate și la aplicarea lor,
  • ajută în aplicarea consecventă a unui standard internațional de evaluare (IVS), prin prezentarea mai detaliată a aspectelor identificate în standard,
  • furnizează informații utile pentru profesioniștii în evaluare pentru exercitarea raționamentelor necesare în situațiile specifice procesului de evaluare.

Un IE:

  • nu oferă formare sau instruire în evaluare,
  • nu indică o anumită abordare sau o metodă care ar trebui sau nu ar trebui să fie utilizată în orice situație specifică.

Aplicarea prevederilor conținute de un IE nu este obligatorie. Responsabilitatea pentru alegerea celor mai adecvate metode de evaluare aparține evaluatorului, pe baza situațiilor concrete din fiecare misiune de evaluare.

Acest Îndrumar presupune că cititorul cunoaște Standardele Internaționale de Evaluare (IVS). O relevanță deosebită pentru aplicarea acestui IE o au conceptele și principiile discutate în IVS – Cadrul general și prevederile IVS 200 Întreprinderi și participații la întreprinderi și IVS 230 Drepturi asupra proprietății imobiliare.

Produse recomandate Echipa noastra iti recomanda si urmatoarele produse


Folosim cookies pentru a optimiza functionalitatea si performanta website-ului si pentru a imbunatati experienta de navigare si serviciile pe care le oferim. Continuarea navigarii pe website-ul nostru se considera acceptare a politicii de confidentialitate.

Esti de acord cu utilizarea acestora?

Da, sunt de acord Citeste mai multe...