In perioada 20.01.2023 - 25.01.2023 nu se vor executa comenzile lansate.
Vă cerem scuze pentru inconvenient și vom reveni dupa această perioadă cu livrarea produselor comandate.
Ne poti contacta la 0720 880 567 sau daniela.moldoveanu@anevar.ro

GHID DE INTERPRETARE A STANDARDELOR DE EVALUARE A ÎNTREPRINDERII, SEV 200 ȘI GEV 600


Acasa · Carti · GHID DE INTERPRETARE A STANDARDELOR DE EVALUARE A ÎNTREPRINDERII, SEV 200 ȘI GEV 600
Produsul a fost adaugat in cos! Apasa aici pentru a deschide cosul de cumparaturi!
GHID DE INTERPRETARE A STANDARDELOR DE EVALUARE A ÎNTREPRINDERII, SEV 200 ȘI GEV 600
15.00 lei Valoare TVA: 0.75 lei Cod: IROVAL-14
Autor: IROVAL – CERCETĂRI ÎN EVALUARE Editura: IROVAL An: 2015
Distribuie pe:

Prezentare produs GHID DE INTERPRETARE A STANDARDELOR DE EVALUARE A ÎNTREPRINDERII, SEV 200 ȘI GEV 600


Standardul de evaluare ANEVAR SEV 200, Întreprinderi și participații la întreprinderi și Ghidul de evaluare GEV 600, Evaluarea întreprinderii se concentrează pe prezentarea și explicarea succintă a principiilor, a conceptelor și pe aplicarea adecvată a metodelor de evaluare a întreprinderii.

Scopul principal al acestui ghid de interpretare este detalierea metodelor de evaluare formulate în SEV 200 și GEV 600, precum și prezentarea unor exemple practice ale unor metode uzuale de evaluare.

Acest ghid de interpretare se adresează evaluatorilor autorizați de întreprinderi, precum și altor cititori interesați de lămurirea unor detalii ale aplicării metodologiei de evaluare a întreprinderii.

Autorul şi editorul atenționează că acest ghid de interpretare are scopul de a explica unele aspecte mai sensibile ale celor două standarde de evaluare a întreprinderii, precum și rolul raționamentului profesional al evaluatorului în procesul de evaluare.

Datele numerice prezentate în acest ghid de interpretare au numai un caracter ilustrativ; ele nu reprezintă informații reale de pe piață și deci nu pot fi folosite în rapoartele de evaluare ale unor întreprinderi.

Acest ghid de interpretare reprezintă punctul de vedere al autorului, bazat pe experiența sa profesională. Conținutul științific al ghidului de interpretare a fost verificat de specialiștii IROVAL - CERCETĂRI ÎN EVALUARE, de membrii Comitetului de standarde al ANEVAR și de către membrii Comisiei științifice și de standarde. Totuși, acest ghid de interpretare nu trebuie considerat ca reprezentând punctul de vedere oficial al ANEVAR.

Produse recomandate Echipa noastra iti recomanda si urmatoarele produse


Folosim cookies pentru a optimiza functionalitatea si performanta website-ului si pentru a imbunatati experienta de navigare si serviciile pe care le oferim. Continuarea navigarii pe website-ul nostru se considera acceptare a politicii de confidentialitate.

Esti de acord cu utilizarea acestora?

Da, sunt de acord Citeste mai multe...